П`ятниця, 22.11.2024, 12:45
Sims 3 Club in Ukraine
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Джин
MeNLiДата: Понеділок, 13.08.2012, 15:44 | Повідомлення # 1
Друг
Група: Администраторы
Нагороди: 0
Репутація: 1
Статус: Offline
Ще один об'єкт, безсумнівно є привітом з минулого - курна стара лампа, яку можна купити в меню життєвих нагород. Вона стоїть 30 000 балів успіху, і сюрприз! Якщо її потерти, то з'явиться джин.

Джинн може бути чоловіком чи жінкою, у нього синя шкіра, крутий джинівський наряд і зачіска, він цікавим чином ширяє над землею і замість бігу дуже швидко пересувається (зі світінням біля ніг ... важко пояснити, але виглядає приголомшливо!).

Джинн виконає три бажання у вашому сімействі. Вибирати можна з десяти бажань:

Хоч ви і купуєте стару лампу в меню нагород, але і фокусник,
очевидно, вміє проробляти з нею пару трюків!

1. Мир у всьому світі. Я не випробувала це бажання, але по внутрішньоігровому опису думаю, що від нього сим відчуває себе добре і більше зовсім нічого не відбувається.
2. Оживити сіма. Якщо знайомий вам сим недавно помер, можна попросити джина оживити його.
3. Більше бажань. Можна побажати собі більше бажань! На жаль, джин додасть вам лише ще одне ... а одне ви витратили на те, щоб побажати більше бажань ... не дуже-то допомогло, правда?
4. Любов. Відносини вашого Сіма з ким-небудь стануть "закоханістю". Ні найменшого зусилля!
5. Довголіття. До життя сима додається кілька днів.
6. Велика сім'я. На 24 години ваш сим стане сверхплодовітим. Я випробувала це бажання, у сіма народилася трійня.
7. Щастя. У сима непогано підвищиться настрій.
8. Багатство. Не впевнена, скільки грошей дається, не випробувала це бажання.
9. Краса. Очевидно, робить вас більш привабливим для інших симов.
10. Звільнити джина. Якщо у вас з джином хороші відносини, можете спробувати звільнити його з лампи. Але одного бажання недостатньо ... потрібно буде пройти через чотири різних квесту для того, щоб звільнення завершилося. Спершу потрібно покласти лампу в холодильник, "заморозити лампу". Потім - в духовку, "загострити лампу". Третій крок: дослідити катакомби під мавзолеєм, маючи при собі лампу. Нарешті, потрібно лише ще раз закликати джина, і він навіки звільнений з лампи.

Вільний джин є повноцінним членом вашого домогосподарства і, як і будь-яка нежить, наділений особливими силами. Він може магічно очистити сима, що не тільки заповнить того шкалу гігієни, а й дасть особливий мудлет для такої чистоти. Він може вигнати сима, що відправить того у випадкову точку на самому краю карти. Моя улюблена можливість - створення їжі. Можна вибрати те, що хочете створити, зі списку майже всіх ігрових страв (за винятком амброзії), і з'явилася їжа завжди буде відмінної якості.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Меню сайта
Реклама
Наше опитування
Як тобі дизайн?
Всього відповідей: 35
Форма входу

Друзі сайту

Баннерообменная сеть
Статистика